Project

Thermo-Staat

Welkom bij Thermo-Staat, hét project waar bewoners, wetenschappers en journalisten samen het hitteprobleem in kaart brengen. De komende jaren gaat het Nederlandse klimaat steeds meer lijken op dat van Zuid-Frankrijk. Wat voor gevolgen heeft de toenemende hitte op mensen thuis? Welk type buurten, huizen en bewoners worden het hardste geraakt door de hitte?

U kunt op meerdere manieren deelnemen aan Thermo-Staat. Doet u mee aan het meetproject dan kunt u zich aanmelden bij de KennisGroep 'Meten is weten'. Daar vindt u tips & tricks voor het doen van metingen, hulp van de experts maar vooral ook de andere deelnemers. Ga daar het gesprek aan, help elkaar verder. De toegang tot de kennisgroep en de laatste berichten vindt u wat lager op deze pagina.

Voor de iedereen die het project wil volgen, of mee wil praten natuurlijk, is er de kennisgroep 'Hittestress en Heethoofden', waar journalistieke verhalen, wetenschappelijke inzichten en praktische ervaringen het vertrekpunt zijn voor publiek debat. U vind er ervaringsdeskundigen, onderzoeksjournalisten, wetenschappers, beleidsmakers maar vooral ook denkers, doeners en aanpakkers die nu oplossingen willen bedenken voor een koelere toekomst.

Word lid van KennisCloud

Praat en denk mee over relevante onderwerpen, deel je kennis en leer van de kennis van anderen!

Sluit je bij ons aan

Dit project is een initiatief van

Lees over de initiatiefnemers

Bijdragen binnen dit project

Kennisgroepen in dit project

Deze mensen zijn betrokken bij dit project