StartersHUB, groeicentrum voor ondernemerschap en Bibliotheek Eemland zijn een samenwerking gestart rond het thema ondernemen in de regio Eemland.

Voor degenen die zich afvragen of ‘voor jezelf beginnen’, ‘een onderneming starten’, ‘eigen baas worden’ iets is dat bij hen past willen wij  tips, ondersteuning en ervaringen delen.

De Bibliotheek Eemland organiseert bijv. maandelijkse Walk & Talk bijeenkomsten voor werkzoekenden. De StartersHUB  was in 2021 en ook in 2022 een van de gastsprekers om te praten over de stap van werknemer naar ondernemer. Deelnemers aan de Walk & Talk kunnen (met korting) aan een training of event van de StartersHUB deelnemen.

Voor degenen die reeds besloten hebben dat ze die stap naar ondernemer gaan maken willen we naast de sociale media een platform bieden. Een platform waar kennis en ervaring en vragen uitgewisseld kunnen  worden. Soms zie je immers gewoon door de ‘google-bomen’ het thema-bos niet meer….

Bibliotheek Eemland wil naast de collectie in eigen huis graag de ervaringen en kennis uit de praktijk  van het ondernemersnetwerk (2000 ondernemers) via StartersHUB in zetten om de kennisdeling te faciliteren. StartersHUB ondersteunt startende ondernemers met kennissessies, één op één begeleiding, coworking op eigen locatie in Amersfoort- Noord en het maandelijkse StartersCafé.

Het StartersCafé is een laagdrempelige netwerk voor starters en allen die dromen over “voor jezelf beginnen”. Het StartersCafé is een initiatief van StartersHUB.nl.

Bibliotheek Eemland wil dit initiatief concreet ondersteunen met het (om de maand)  faciliteren van het StartersCafé in het Eemhuis. De andere maand is het StartersCafé op de eigen locatie van StartersHUB.nl in Amersfoort-Noord. (Maanlander 14A - 4e etage).

Meer weten? https://startershub.nl 

 

Reacties

log in of registreer om een reactie te geven